Sinds we in ons assortiment een contactgrill hebben, zijn we gek op wafels te maken. Wafels heb je in vele varianten, de Brusselse wafel, de Luikse wafel of de kermiswafel.…
Home
-
-
Natuurlijk kun je als je geen zin hebt om te koken even lekker naar chinees op de hoek hollen. Maar een simpele Chinese kipcurry heb je zo gemaakt. Met dit…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- ReceptenBijgerechtGroente
Knolselderij- en koolrabi frieten
door Christa Dreefdoor Christa Dreef 145 viewsKnolselderij- en koolrabi frieten zijn een prima vervanging voor gewone frieten. Ze combineren heel goed met stoofpotjes. Knolselderij is een typische wintergroente die je op allerlei manieren kunt bereiden. Het…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Deze hertenstoofpot is heerlijk comfort food en laat zich goed combineren met bietjes en knolselderij- en koolrabi-frieten. Het recept is voldoende voor 4-6 personen. Zet eens wat vaker wild op…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- ReceptenEenpans gerechtenHollandse potOvenschotelSlowcookingStreekgerechtVlees
Pannegie Veluwse stoofpot met wild
door Peter Eemsingdoor Peter Eemsing 1,5K viewsPannegie, Veluwse stoofpot met wild. In onze kookworkshop Veluwse streekgerechten staat het Veluws Pannegie centraal. Het pannegie is van oorsprong een stoofpot met lamsvlees. Het verhaal gaat dat Ies en…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Deze heerlijke groene risotto maak je door een puree van spinazie, doperwten en kervel aan het einde van de bereiding door je risotto te doen. Maak je groene risotto helemaal…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Citroenkip pakketjes zijn heel gemakkelijk om te maken, smaakvol en je zet ermee net weer even iets anders op tafel. De citroenmarinade geeft aan deze citroenkip pakketjes een bijzonder malse…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- NieuwsTips
Prijzen van frituur- en zonnebloemolie stijgen de ‘frituur’ pan uit!
door Peter Eemsingdoor Peter Eemsing 412 viewsDe prijzen van frituur- en zonnebloemolie stijgen snel, mede door de oorlog in Ukraine. Ook werken hier aan mee de aanhoudende kostenstijgingen van transport en de afgelopen corona crisis. Inmiddels…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Bruschetta is een gerecht dat zijn oorsprong vindt in Midden-Italië. Het bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vergine olijfolie, zout en peper, gecombineerd met rode…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- ReceptenHollandse potHoofdgerechtVergeten groentenVlees
Varkenslapjes met koolraap
door Christa Dreefdoor Christa Dreef 520 viewsVarkenslapjes met koolraap is een heerlijk een winters gerecht. Een andijvie salade erbij brengt een vleugje voorjaar op tafel en geeft de dish een fris en knapperig effect. Ingrediënten: 4…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)