Bij koud weer krijg ik altijd zin om een grote pan met erwtensoep – snert te maken. Wij hebben nogal eens aanloop aan huis en het voordeel van zo’n grote…
Home
-
-
ReceptenGezondGroenteNieuwsSauzenTipsVegetarisch
Alles over slowjuicers
door Peter Eemsingdoor Peter EemsingIn deze tijd is gezond eten en drinken steeds belangrijker aan het worden. Wij krijgen veel vragen over het gebruik (aanschaf) van een slowjuicer of een blender, om zelf je…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Varkensrack sous vide bereiden is ideaal om een mooi zacht en smaakvol stoer stuk vlees op tafel kunt zetten. Wij kochten deze keer een Rack bij de Hanos van het…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
-
Deze spicy kip met mangosalsa smaakt altijd lekker en is heel eenvoudig en snel te maken. Het recept is voldoende voor 4-6 personen. Combineer het recept met witte rijst of…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
ReceptenBijgerechtGevogelteHoofdgerechtItaliaans
Peperonata met kip
door Christa Dreefdoor Christa DreefPeperonata met kip is een overheerlijke paprika stoofschotel. De langzaam gestoofde paprika’s vullen je huis tijdens de bereiding met een fantastische geur, waar je enorm veel trek van krijgt. We…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
ReceptenBBQBuitenkokenOfyrTipsVlees
Zelf verse worst maken met varkensvlees
door Peter Eemsingdoor Peter EemsingZelf verse worst maken met 4 varianten Met een paar vrienden wilden we zelf eens verse worst gaan maken, zo gezegd zo gedaan. We maken er dan gelijk een feestje…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Zelf grillworst maken is niet moeilijk. We doen dit een paar keer per jaar, vooral omdat ik graag worst eet waarvan ik weet wat er allemaal in zit. En het…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
Tournedos Rossini is een gerecht vol met calorieën en is een enorme decadente smaakbom. De Tournedos Rossini is bekend geworden door de bereiding van de franse top kok Auguste Escoffier…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
-
ReceptenAzieHoofdgerechtSous VideVlees
Chinees stoofvlees in de sous vide bereiden
door Christa Dreefdoor Christa DreefDit Chinees stoofvlees recept is niet authentiek Chinees maar wel geïnspireerd op het Chinese Five Spices poeder. In het gerecht is namelijk onder andere kaneel, steranijs, peper, venkel en kruidnagel…
Dit delen:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)