Home Boeken India door Pushpesh Pant

India door Pushpesh Pant

door Peter Eemsing
0 reageer 1,8K views
India door Pushpesh Pant

India was genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2014.

Als je ooit in India bent geweest iz het kookboek India door Pushpesh Pant een must have. Geschreven door Puspesh Pant (de Onno Kleyn van India). India biedt een complete verzameling recepten, die elk aspect van het rijke en kleurrijke culturele erfgoed van India belicht. Met 1000 makkelijk te volgen, authentieke recepten van over de hele lengte en breedte van het land. De recepten zijn zo aangepast dat ze haalbaar zijn voor de westerse thuiskok. Het enige Indiaas kookboek dat je in staat stelt je al je favoriete Indiase gerecht thuis te maken. De hoofdstukken over brood, ingemaakte groenten, kruidenpasta’s en chutneys bevatten een grote variëteit aan recepten die je eerder nergens kon vinden. Met uitleg over Indiase ingrediënten, kooktechnieken en de culinaire historie.

Pushpesh Pant

Pushpesh Pant is geboren in Noord-India, en is nu professor aan de universiteit in New Delhi. Hij is India’s populairste columnist en receptschrijver. Pushpesh Pant heeft de afgelopen twintig jaar besteed aan het verzamelen van authentieke familierecepten uit heel India. Deze komen samen in India.

emile henry

Klik hier om India te bestellen!

Je steunt, met het aankopen van boeken via koksland.nl, de lokale boekhandel. Aankopen boven de 15 euro worden kosteloos verstuurd. Voor aankopen onder de 15 euro betaald u 1.95 verzendkosten! 

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...