Home Workshops Workshop werken met kruiden, sauzen en mixen

Workshop werken met kruiden, sauzen en mixen

door Peter Eemsing
0 reageer 1,7K views
gehakt kruiden workshop kruiden

Je kent het wel, je kastje vol met kruiden die je een keer gebruikt en 2 jaar later nog in het potje of zakje staan. Ooit had je een recept en daar had je fenegriek of iets anders in nodig wat je vervolgens nooit meer gebruikt.

De kant en klare kruidenmixen die je koopt zitten vaak vol met zouten en toegevoegde smaakstoffen. Dat is jammer, want werken met kruiden en kruidenmixen maakt je gerecht veel lekkerder. Wij werken met verse kruiden uit onze kruidentuin en met gedroogde kruiden uit onze winkel. Met behulp van de magimix micro en vijzel laten we je zien hoe je makkelijk een rub maakt voor je bbq vlees, een tapenade, sambal, pesto of een gehaktkruidenmix. Ook is het heel simpel om even een verse mayonaise met een smaakje te maken. Je gaat natuurlijk met al je kruidenmixen naar huis!

Kosten voor een workshop van 4 uur, inclusief drankjes en materialen.

Datum en tijden zijn in overleg in te plannen, mail me voor de mogelijkheden.

Wil je een privé workshop,  200 euro.

Kom je samen dan kost het, 110 euro p.p.

Kom je met zijn drietjes,  80 euro p.p.

Kom je met zijn vieren, 65 euro p.p.

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...