Home Boeken Thailand, het kookboek door Jean-Pierre Gabriel

Thailand, het kookboek door Jean-Pierre Gabriel

door Peter Eemsing
0 reageer 3,2K views

De complete kookbijbel van Jean-Pierre Gabriel over de Thaise keuken

De Thaise keuken is onze grote favoriet. We zijn dan ook veel aan het koken geweest in Thailand om de authentieke smaakt te krijgen hier in Nederland. Dit kookboek van Jean-Pierre Gabriel brengt The land of the Smile terug in je keuken!

Thailand, het kookboek vertaalt de sfeer van The land of the Smile in een prachtig uitgevoerd boek vol met klassieke recepten, achtergrondinformatie over de keuken van de regio’s en de mooiste foto’s. De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde blend van verschillende smaken: heet, zoet, zuur en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze gewaardeerde keuken te ontdekken.

Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry’s, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende recepten zoals pandan pudding. Allemaal authentieke recepten uit dit levendige en diverse land. De foto’s geven een prachtig inzicht in de Thaise foodcultuur.

Klik hier om Thailand te bestellen. 

Je steunt, met het aankopen van boeken via koksland.nl, de lokale boekhandel. Aankopen boven de 15 euro worden kosteloos verstuurd. Voor aankopen onder de 15 euro betaald u 1.95 verzendkosten! 

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...