Home Workshops Kookworkshop koken met Peter

Kookworkshop koken met Peter

door Peter Eemsing
0 reageer 1,9K views

Een kookworkshop. Het is natuurlijk altijd leuk om samen te koken. We stellen samen een driegangen gerecht op, ik zorg dat alles in huis is en we gaan het gezamenlijk maken en natuurlijk ook opeten. Alles wat je thuis niet of slecht lukt kan je hier eens met mij proberen in onze keuken. Wij eten natuurlijk dan ook zelf mee in de boomgaard, onder de veranda of bij slecht weer in de keuken. In deze kooksessie kan je alles vragen wat je wil en hopelijk hebben we daar ook een antwoord op! Je kan voor inspiratie alvast alle gerechten op onze website bekijken die je eens wil proberen!

Kosten voor een workshop van 4-5 uur, inclusief diner, bijpassende wijnen en drankjes, ingrediënten en materialen. Voor sommige ingrediënten komt er een toeslag bij zoals bijvoorbeeld dure producten als Kreeft, Wagyu beef etc etc. Maar dit is niet meer dan logisch.

Datum en tijden zijn in overleg in te plannen, mail me voor de mogelijkheden.

Wil je een privé sessie,  200 euro

Kom je samen koken dan kost het, 125 euro pp (je mag natuurlijk ook zelf komen koken en een gast meenemen voor het diner)

Kom je met zijn drietjes koken,  90 euro pp (je mag natuurlijk ook zelf komen koken en twee gasten meenemen voor het diner)

Of kom je met zijn vieren, 75 euro pp (je mag natuurlijk ook zelf of met zijn tweeën komen koken en twee gasten meenemen voor het diner)

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...