Home Workshops Haal alles uit je Ankarsrum machine

Haal alles uit je Ankarsrum machine

door Peter Eemsing
0 reageer 4,6K views

De Ankarsrum Assistent Original

Deeg kneden, worsten maken, gehakt malen, kaas raspen, pasta maken doe je met een Ankarsrum… Sinds kort zijn we dealer van het mooie merk Ankarsrum. Mocht je twijfelen over de aanschaf van deze prachtige machine kan je een workshop bij ons doen met wat deze machine allemaal kan. In 3-4 uurtjes tijd laat ik je  de mogelijkheden zien van de Ankarsrum machine. Ook krijg je een demonstratie van de verkrijgbare accesoires op deze prachtige machine. Dit kan bij ons op de boerderij, of bij je thuis, binnen de regio Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Zwolle. Buiten deze regio sturen we hem op maar krijg je natuurlijk telefonische ondersteuning.

Zie ook onze webshop > https://koksland.nl/product-categorie/apparatuur/ankarsrum/

De Ankarsrum Assistent Original kneedmachine is de bestverkochte keukenmachine in Scandinavië. De machine heeft een krachtige elektromotor en is voorzien van een traploze snelheidsregelaar, een aan- en uitschakelaar en een timer tot 12 minuten.

De Ankarsrum Original kneedmachine wordt aangedreven vanuit de onderzijde van de machine, de kom maakt dus de draaiende beweging van 40 tot 190 toeren per minuut. Een sensor past automatisch het motorkoppel aan naar gelang de belasting. Bij overbelasting stopt de Assistent zelf met draaien. Dit voorkomt schade aan de motor.
Aan de bovenzijde van de Assistent zit een beweegbare stalen arm waaraan accessoires geplaatst kunnen worden voor het kneden. De Assistent kneedmachine is uit te breiden met veel verschillende accessoires en maak van uw kneedmachine een veelzijdige keukenmachine. Monteer de accessoires aan de bovenzijde of kantel de machine voor het monteren aan de zijkant. Bijgeleverde accessoires zijn: een deksel, deeghaak, deegroller, schraper, spatel, plastic kom van 3,5 liter, ballongarde en kloppers.

Op de Assistent keukenmachine heeft u een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...