Sergio Herman zijn nieuwste boek, Sergio’s Smaakmakers is een absolute topper. Onze boekenkast staat vol met honderden boeken maar dit is een aanrader om zelf aan te schaffen. In dit nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers met 70 recepten.
Met zijn favoriete smaakmakers, zie hieronder, leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven.
Sergio’s smaakmakers zijn:
Parmezaan, Dragon, Vissaus, Ansjovis, Mosterd, Salie, Japanse Sojasaus (wij vinden de Thaise lekkerder) Olijven, Esdoorn (Maple) siroop, Knoflook, Sriracha (mijn favoriete smaakmaker), Vanille, Gember, Mierikswortel, Miso, Citroengras, Harissa, Basilicum, Limoen en Hazelnoot.
Naast de verhalen over smaakmakers staan er ook nog eens 70 recepten in dit boek vol met smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. Dit boek is simpelweg geweldige inspiratie voor in je keuken!