Hachée maken. Deze dagen van winterwonderland nodigen ons altijd uit om lekker buiten te koken. IJspret op de vijver en dan alvast een heerlijke maaltijd maken voor als de zon zakt en iedereen lekker hongerig is. Dit recept voor hachée is een heel makkelijk waar je alleen wat tijd voor nodig hebt. Wij zijn Ofyr dealer dus daar koken we ook graag op!
Ingrediënten Hachée
- 4 grote uien in grove stukken
- 1 kilo sukade vlees in grove stukken
- 2 eetlepels zout eentje voor het vlees en eentje in de sukade
- 1 eetlepel gemengde peper korrels
- 1 halve eetlepel gram jeneverbes
- eetlepel kruidnagels
- 1 liter water of witte wijn
Bereiding
Snijd de ui en het vlees in grove stukken. Fruit de ui en je vlees aan in je pan op het gas, de ofyr of de bbq. Voeg de kruiden erdoor en schenk het water of de wijn erbij. Schep je aangebrande vlees erdoor en doe de deksel op de pan. Controleer om de 30 minuten of er nog genoeg vocht in zit en voeg desnoods bij. Na drie uurtjes is je Hachée klaar.
Eet smakelijk