Home Boeken Donna Hay haar boek, Basics to Brilliance

Donna Hay haar boek, Basics to Brilliance

door Peter Eemsing
0 reageer 1,7K views
donna hay

Schitterend nieuw boek Basics to Brilliance van Donna Hay

Donna Hay is eigenlijk de Jamie Oliver van Down Under. Deze Australische Chef deelt, in dit prachtig vormgegeven 400 pagina dikke boek, haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme vatiaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En breid je automatisch je repertoire uit.

Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.

Dit is Donna’s persoonlijke leidraad om je van basics naar brilliance te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie. Zo helpt ze je om in de keuken te kunnen uitblinken!

Basics to Brilliance van Donna Hay kan je hier bestellen: www.libris.nl

Je steunt met het aankopen van boeken, bij koksland.nl, je lokale boekhandel aangesloten bij Libris. Aankopen boven de 15 euro worden kosteloos verstuurd. Voor aankopen onder de 15 euro betaald u 1.95 verzendkosten!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...