Home Buitenkoken De nieuwe Knister grill bbq

De nieuwe Knister grill bbq

door Peter Eemsing
0 reageer 846 views
knister grill

De Knister grill bbq is veel meer dan een speeltje voor de Urbans. Woon je ergens in de binnenstad zonder balkon of tuin en ben je een buitenmens is deze Knister een geweldige aanvulling voor je buitenkook beleving. Het grote voordeel van de Knister is dat hij goed regelbaar is en veel handige accessoires heeft.

De Knister grill bbq

De Knister grill bbq

De Knister is een van de eerste duurzame barbecue’s die je makkelijk kan vervoeren. Hij is makkelijk schoon te maken, makkelijk te transporteren en een mooi voorbeeld van een succesvol kickstarter project. Ook voor mensen die graag naar buiten gaan met wel een tuin is dit een mooie aanschaf. Heerlijk naar een mooi plekje aan de IJssel of op de Veluwe fietsen / rijden en lekker met je vrienden bbq’n, teriyaki of je andere ingrediënten te grillen in je tuin, op je balkon of ergens in de natuur.

Wij gebruiken hem zelf ook om bijvoorbeeld om sous-vide gegaarde producten af te grillen zodat we niet een hele bbq hoeven aan te steken.

Met de optionele verkrijgbare accessoires monteer je je hem makkelijk op je fiets of balkon, bouw je hem om tot een Teryaki plaat of gebruik hem voor je spiesjes.

De Knister grill bbq is er in 3 uitvoeringen. De Knister small en de uitschuifbare Knister original in vuurvast zwarte coating en de de Knister premium uitschuifbaar in rvs. Voor de knister zijn verschillende accessoires te verkrijgen.

Deze bbq is in Europa ontwikkeld en ook gemaakt met uitsluitend kwaliteits onderdelen. De duurzaamheid van de knister maakt je goedkope wegwerp bbq overbodig. Bij juist onderhoud en gebruik gaat je knister jaren mee!

Hier kan je de Knister bestellen: https://koksland.nl/product-categorie/knister/

Geef een reactie

Onze website gebruikt Cookies. Akkoord Lees verder...